Schuifwandkasten

Voor meer informatie over kleuren/mogelijkheden, stel hier uw kast samen.

Schuifwandsysteem Gemini 10

Onze schuifwand systemen kenmerken zich door de hoge stabiliteitsfactor in onze profielen. Het dragende deel bij een Gemini 10 systeem is het aluminium kader. Deze zijn volledig van aluminium en door middel van annodisatie perfect afgewerkt. De deursystemen worden door middel van een railsysteem op hun plaats gehouden.  De deuren zijn met een lichte aanraking voort te bewegen en eventueel als extra uit te voeren met een soft close systeem. Het systeem is uit te voeren met een vulling van gemelamineerde spaanplaat in diverse kleuren, gekleurd glas in tal van kleuren, gematteerde spiegels en glas en uiteraard met een spiegel in de kleuren zilver,brons en grijs. En indien u wenst kunt u uw schuifwanden ook een persoonlijke touch geven , denk bv. aan Leatherlook, metalen platen, zeefdrukken, foto,s etc.

De maximale breedte in dit systeem is 1300 mm per deur en de hoogte 3000 mm per deur. De profielen zijn uitgevoerd in aluminium en een bronzen kleur. We hebben in deze serie een drietal profielen nl. Gemini , 10–KA en het Plus systeem welke leverbaar is in 3000 mm. De railsystemen zijn tot 6000 mm te verkrijgen zowel in mono als in duplo rail. De toepassingen zijn door de hoge kwaliteits kenmerken zowel thuis als in een kantoor omgeving toe te passen. 

Greeplijst Gemini 10-KA Greeplijst Plus systeem

 

Paneeldeuren

De paneeldeuren zijn met een hoogwaardige folie bekleed , en te voorzien van 5 verschillende patronen en 10 verschillende kleuren. De deuren zijn gefabriceerd van 22 mm MDF met een witte achterzijde. Alle deuren worden geleverd met het Maxim railsysteem en zijn te voorzien van een kooflijst. Waarbij het loopwerk ook volledig kogelgelagerd is. Ook deze rail is te verkrijgen tot 6000 mm in duplo rail en een soft close systeem. De hoogte is beperkt tot 2800mm en de breedte tot 1015 mm per deur.

Greepmogelijkheden Paneeldeuren

       
 

 

Decoratieve deurverdelers

In de serie Gemini hebben we een 2 tal deurverdelers nl. de H-10 en de H- 30 . Deze kunt u gebruiken om de deur een speels effect te geven of om verschillende materiaalsoorten in 1 deur te plaatsen.

De H - 10 is ter decoratie te gebruiken en dient om verschillende materialen in het gemini systeem te scheiden van elkaar .

De H – 30 is ter decoratie te gebruiken , en dient om verschillende materialen in het gemini systeem te scheiden. Daarnaast dient deze ook gebruikt te worden ter versteviging van de constructie, bij deuren met glas en spiegels breder dan 1100 mm minimaal 1 stuk Uitgezonderd zijn deuren met plaat materiaal! Allen leverbaar in de kleuren aluminium en brons
 

Dimpex kasten - Fotoimpressie

Foto impressie


Fotoimpressie Dimpex kasten Fotoimpressie Dimpex kasten Fotoimpressie Dimpex kasten Fotoimpressie Fotoimpressie Fotoimpressie
Dimpex kasten - Waarom Dimpex kasten?

Waarom Dimpex kasten?

  • Kwaliteit uit Nederlandse fabriek
  • Totaal verzorgd van inmeten tot plaatsen
  • Scherpe prijzen
  • Vaste dealers
  • Unieke aftersales
  • Maatwerk is standaard

Dimpex kasten dealer worden

Vakmanschap in schuifdeuren en kasten